• Authentieke speciaalzaken, prachtige omgeving, makkelijk bereikbaar

Coiffure Etoile

Loes Wingelaar Coiffure Etoile

Vrouwen mooi maken, daar gaat het ons om

“We zijn met onze winkel hier in Bussum in 1965 begonnen”, schetst Loes Wingelaar haar verbondenheid met het Rijtje,”Ik heb geluk, want ik heb van mijn hobby m’n beroep gemaakt”. Net als haar man destijds, die als kapper geboren was en met wie Loes de zaak startte. Het jonge echtpaar viel voor de ligging aan de doorgaande weg, tussen hele goede winkels in een mooie Bussumse buurt, vlakbij het centrum. Opvallend in Coiffure Etoile is hoe lang ook het team er al werkt, al komen er ook regelmatig nieuwe kapsters.

Trouw personeel

Personeel is belangrijk, ook voor de klanten die graag een vaste kapster hebben. Onlangs was er iemand 20 jaar in dienst, en kreeg een vakantie als cadeau. Hoe populair de zaak is bleek wel uit de spontane bloemenzee die werd binnengebracht toen de zaak 50 jaar bestond.”Klanten komen vaak op aanraden van andere klanten”, vertelt de eigenaresse.

Klanten uit het buitenland

En dat die klanten ook uit Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje komen blijkt wel uit het Spaanse tijdschrift Hola dat naast de Linda op de leestafel ligt. Ook hier zie je terug hoe internationaal de omgeving van Het Rijtje in Bussum eigenlijk is. En hoe klanten winkelen op het Rijtje waarderen, getuige de vele telefoontjes voor een afspraak tijdens ons gesprek.

035-6913822

Huizerweg 112

http://www.coiffureetoile.nl/