• Authentieke speciaalzaken, prachtige omgeving, makkelijk bereikbaar

Hair in Progress

Debby van der Linden, Hair in Progress

“De trends van de grote steden in een winkel in Bussum”

Hair in Progress ademt onthaasting en goede zorg. Een salonbehandeling geeft je haar een oppepper, een boost. Het heeft een bepaalde beleving, complexiteit en puurheid. Tenminste als het een goede behandeling is. Dat vraagt om kwaliteit, aandacht en de juiste verzorging. Het verschil tussen een dagelijkse kleur en een bijzondere kleur. “Wij verkopen zelfvertrouwen, we benadrukken de levendige uitstraling die je van nature al bezit”, licht Debby van der Linden toe in haar ruime, moderne winkel.

Oprechte persoonlijke aandacht

“Een korte aanraking. Een moment voor jezelf met oprechte persoonlijke aandacht. Voor mijn part drinken we samen een heerlijke cappuccino. Je kunt er veel verhalen omheen verzinnen, maar eigenlijk is het heel simpel. Gastvrij zijn en tijd en rust nemen voor een ander. Mijn ouders die de salon in 1964 hebben opgericht deden het niet anders. Nog steeds lopen hun verdiensten als een rode draad door alles wat ik doe. Toch moet je als tweede generatie ook je eigen koers durven varen. Daarin ben ik geslaagd, denk ik. Dat zeggen onze klanten in ieder geval.”

In balans zijn

“Heden en verleden zijn mooi in balans. Net zoals ik in balans wil zijn met de wereld om me heen. Die is altijd in beweging. Daarom neem ik regelmatig de tijd om mijn zintuigen wijd open te zetten. Ik kijk naar wat er gaande is in de steden als we onderweg zijn of op zoek zijn naar nieuwe items voor onze tweede zaak, “Luxury Zone”. Die is onlangs verhuisd naar de Spiegelstraat, even verderop hier in Bussum.

Sprankelen en prikkelen in Bussum

“Daar ben je in een conceptstore met een unieke beleving van fashion en interieur. We luisteren naar onze gasten en medewerkers.” Debbie gaat er geconcentreerd voor zitten. “Keer op keer stellen we onszelf de vraag: Sprankelen en prikkelen we nog als vanouds?” Glimlachend: “Zo blijven we voortdurend In Progress”. Een winkel aan het Rijtje aan de Huizerweg in Bussum waar de grote stad dichtbij is. Met alle rust en aandacht. Dat is het pure winkelen in Bussum, het hartje van de gemeente Gooise Meren in ’t Gooi.

Huizerweg 118

035-6930013

http://www.hairinprogress.nl/blog/nieuwe-lifestyle-beleving