• Authentieke speciaalzaken, prachtige omgeving, makkelijk bereikbaar

L Affetto Italiaanse delicatessen en eten

Anouk Plug, l‘Affetto

Italiaanse traiteur, delicatessen en eten

De winkel in Bussum verkoopt verse Italiaanse maaltijden en kleine gerechten, ook voor éénpersoonshuishoudens. En je kunt er heerlijk zitten bij de grote zwartwit foto van de pastadames, voor een kopje koffie of een hapje eten. De gerechten hoeven thuis alleen even opgewarmd te worden. “Bij voorkeur op z’n Italiaans in de koekenpan”, adviseert Anouk Plug. Alle Italiaanse producten komen rechtstreeks uit Italië.

Voor kleine huishoudens, gezinnen en terras

De verse producten als vlees en groenten komen uit de buurt, van de biologisch werkende Lindenhoff en Landwaart. ‘Alles wordt hier gemaakt, en kan per stuk of per ons worden gekocht. Zo kunnen we inspelen op de behoeften van één persoonshuishoudens tot gezinnen’, legt Anouk Plug uit.”Veel gezinnen zijn heel druk. Als ze dan hier tegenover bij het kinderdagverblijf de kinderen halen kunnen hier gelijk kant en klare gezonde maaltijden meenemen. “Maar je kunt ook even gezellig op het terras of in de winkel zitten, om bij te kletsen of af te spreken”.

Waarom l’Affetto?

Haar drijfveren om l‘Affetto te starten: “Niets is zo belangrijk als je droom realiseren, en het is zo mooi om Bussum iets te geven!”. Het Rijtje aan de Huizerweg paste bij die droom. “Allemaal mooie speciaalzaken, en een prachtige, goed bereikbare ligging, Je komt er bijna automatisch langs als je van de A1 naar het centrum van Bussum rijdt”. De zaak is ook op zondag geopend. Een plek om heen te gaan als je in het Gooi aan het winkelen of rondkijken bent!

Huizerweg 120

035-5446279

https://www.facebook.com/laffettoitaliaanseproducten