• Authentieke speciaalzaken, prachtige omgeving, makkelijk bereikbaar

Delicious Groenten

Toine Mulder Delicious Groenten en Fruit

Mensen willen goed spul en lekkere maaltijden

Toine Mulder en Mark Faes hebben een mooie, kleurige winkel in Bussum maar leerden het vak op de Utrechtsestraat in Amsterdam. “Daar zagen we dat klanten verse groenten en goed fruit belangrijk vinden, maar soms ook gemak zoeken”. Dat gemak geldt ook voor makkelijk winkelen. De winkel aan het Rijtje voldeed aan die eis. Het leidde tot de start van Delicious, dat onlangs ook een winkel in Blaricum opende. “We gaan voor een hele hoge kwaliteit, en een goede prijs/kwaliteit”, geeft Toine aan, “En voor een mooie, groene omgeving”.

Elke dag verse inkoop

Delicious koopt haar groente en fruit 6 dagen in de week vers in. “Fruit moet mooi uitrijpen”.Een paar voorbeelden? “Onze mango’s ruiken bijvoorbeeld lekker en zijn smaakvol, fris, zoals het moet. Dat rijpen van kiwi’s op de boot werkt niet, dus halen wij ze uit Frankrijk”.

Zo heeft alle fruit en elke groente bij Delicious een eigen verhaal. Bijvoorbeeld de Landana aardbeien. “Lekkerder bestaat niet!” En wat dachten we van de honingtomaten? “Er zijn maar 2 kassen en heel weinig winkels die ze hebben”, vertelt Toine terwijl hij laat zien hoe spruitjes groeien. Lekkere groente is een kunst!

Gezonde stamppotten

Populair zijn ook de verse stampotten. Die worden s’morgens vroeg gemaakt. De groenten worden gestoomd. Alles zoutarm, zonder conserveringsmiddel, met extra groenten en minder aardappel. “We luisteren naar onze klanten, leiden ons personeel goed op. We willen een herkenbare winkel zijn in Bussum. En een begrip Gooise Meren en het Gooi. Het Rijtje helpt daarbij, met al die speciaalzaken waar je makkelijk parkeert”

Huizerweg 130

035-6916023

https://www.facebook.com/Delicious-Bussum-en-Blaricum-483152341855864/